CO2 & Erbium laser hudföryngring

Förnya din hud med CoolPeel Laserbehandling

På Skinboost Clinic erbjuder vi Cool Peel Laserbehandling, en banbrytande och skonsam metod för hudförnyelse som kan ge dig den ungdomliga och friska huden du förtjänar.

Cool Peel är den senaste innovationen inom laserbehandlingar och är utformad för att behandla ett brett spektrum av hudproblem, inklusive fina linjer, rynkor, solskador och ojämn hudton. Det är en skonsam form av laserbehandling som använder CO2-laser för att stimulera hudens naturliga läkningsprocess och kollagenproduktion.

Avsaknaden av onödig kvardröjande värme i huden gör att vi kallar behandlingen Cool Peel. Du får en omedelbar estetisk hudföryngrande effekt med minimal läkningstid.

Hur fungerar det

Behandlingen passar dig som vill minska uppkomsten av fina linjer och solskador, minimera porer samt förbättra hudens struktur. Din hud kommer att se friskare och yngre ut. Huden kommer även bli fastare och få en uppstramande effekt. Genom att kollagen och elastinproduktionen stimuleras och fortsätter dessutom att jobba i upptill ett år efter behandlingen.

Cool Peel laserbehandling kan endast utföras med Dekas Co2 laser. Vi arbetar med Duo Glide som är prisvinnare och bäst i sin klass då den vann pris för ” Best laser, light och energy based device” på AMWC i Monaco 2023.

Duo Glide är den senaste och den mest avancerade Co2 laser från DEKA, en global ledare inom estetisk laserteknik. Endast Dekas Co2 kan kontrollera och leverera en så pass hög laserenergi i extremt korta pulser som krävs för att få resultat utan kvardröjande värme som traditionellt skulle skada omgivande hud.

Innan behandling

Undvik att sola huden 14 dagar innan, huden får inte vara solbränd. Inga botox/fillers på senast 14 dagar innan en Cool Peel.

Efter behandling

Huden kan bli lite röd i 1-2 dagar, som om du har en solbränna. En del får en svullnad som kan hålla i sig i ca tre dagar. Huden kan också upplevas som väldigt torr i 2-4 dagar.
Den uppstramande effekten kan man se efter ca en månad och huden fortsätter att förbättras i ca tre månader upptill ett år.

Fördelar med Cool Peel Laserbehandling

Minskade fina linjer och rynkor:

Cool Peel kan effektivt minska uppkomsten av fina linjer och rynkor, vilket ger din hud en slätare och ungdomligare textur

Jämnare hudton:

Behandlingen hjälper till att minska synliga solskador och pigmentförändringar, vilket ger en mer jämn och strålande hudton.

Kort återhämtningstid:

Cool Peel är skonsam mot huden och har en kort återhämtningstid jämfört med traditionell CO2-laserbehandling.

Långvariga resultat:

De positiva effekterna av Cool Peel Laserbehandling blir oftast mer synliga med tiden, vilket ger långvariga resultat.

Boka tid

Ta steget mot en ungdomligare och mer strålande hud med Cool Peel Laserbehandling på Skinboost Clinic. Din hud förtjänar det bästa, och vi är här för att ge dig den hudbehandling du längtat efter. Besök oss idag och låt oss hjälpa dig att återfå din naturliga skönhet.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå