Dermapen Microneedling

Naturlig hudföryngring med Dermapen Microneedling

Huden är vårt mest synliga och största organ och speglar vår livsstil och ålder. Med åren kan den förlora sin lyster och elasticitet, men det finns hjälp att få. Skinboost Clinic erbjuder Dermapen Microneedling, en banbrytande behandling som hjälper din hud att återfå sin ungdomliga lyster på ett naturligt sätt.

Hur fungerar det

Dermapen Microneedling är en avancerad behandling som fokuserar på att förbättra hudens utseende och struktur med hjälp av små mikronålar. Behandlingen triggar i gång en naturlig läkningsprocess i huden och stimulerar en ökad produktion av naturliga tillväxthormoner som i sin tur ger en ökad produktion av kollagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra. I kombination med passande aktiva produkter för just din hudtyp förstärks stimuleringen ytterligare genom att aktiva ämnen slussas djupt ner i huden.

Dermapen 4 är originalet inom Microneedling och ett världsledande varumärke. Pennan har 16 tunna sterila engångsnålar av rostfritt stål som penetrerar det översta hudlagret upp till ett djup mellan 0,2 mm – 3 mm. Dermapen 4 är den snabbaste pennan på marknaden som gör upptill 1920 mikrokanaler per sekund.

Efter behandling

Reduceras synligheten av ärr, fina linjer och rynkor. Fram träder i stället en jämnare och föryngrad hud full av lyster. Resultatet blir en fastare, jämnare och mer föryngrad hud med minskade fina linjer, rynkor och pigmentfläckar. En hud full av lyster.

I regel krävs en kur på 3–6 behandlingar med 2–8 veckors mellanrum beroende på vad vi har jobbat på, för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser en tydlig skillnad på huden.

Efter behandling kan huden få en rodnad som varar i cirka 48h, sedan kan huden fjälla och upplevas torr i ett par dagar. Efter ca 1 vecka blir huden fin och får en härlig lyster.

Dermapen är bra för

Boka tid

Så varför vänta? Besök Skinboost Clinic idag och upplev fördelarna med Dermapen Microneedling. Vår passion för skönhet och vårt åtagande att leverera de bästa resultaten gör oss till det perfekta valet för din hudvård. Ge din hud den kärlek och uppmärksamhet den förtjänar och kliv in i en värld av naturlig hudförnyelse hos Skinboost Clinic.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå