Om oss

Hiba heter jag, och jag är grundare och den drivande kraften av Skinboost Clinic. Som auktoriserad hudterapeut sedan 2006 har jag en gedigen och godkänd utbildning som är rotad i min passion för hudvård och skönhet. Jag är också stolt medlem i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, vilket innebär att jag arbetar i enlighet med deras höga standarder och etiska regler. Det är min absoluta prioritet att erbjuda dig de bästa och säkraste behandlingarna för din hud.

I Södertälje ser jag fram emot att välkomna både nya och befintliga kunder till min klinik på Morabergsvägen 33C. Du hittar mig där, mitt emot Maxi i Moraberg.

För mig handlar hudvård om att skräddarsy lösningar som passar just dig. Därför erbjuder jag kostnadsfria konsultationer för alla som behöver vägledning och hjälp att hitta rätt behandling. Oavsett om du har specifika hudproblem, vill förbättra hudens hälsa eller helt enkelt vill unna dig lite lyxig egentid, är jag här för att lyssna på dina behov och skapa en individuell plan för att uppnå dina skönhetsmål.

Vi erbjuder behandlingar med apparatur i världsklass, detta då vi bla har två förstaprisvinnare och bäst i sin klass hos oss. Duo Glide från Deka för bla hudföryngring vinnare 2023 samt Again från Deka för bla permanent hårborttagning vinnare 2022. På AMWC i Monaco.

Välkommen till Skinboost Clinic, där din hudvård är i trygga och professionella händer. Jag ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att stråla med en frisk och vacker hud. Kontakta mig redan idag för att boka din kostnadsfria konsultation och låt oss tillsammans ta din hudvård till nästa nivå.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå